Om os

Velkommen til et kvalitetsbevidst dentallaboratorium, der siden 1949 har leveret dentalløsninger til kunder i såvel Danmark som udlandet - med innovative løsninger, høj faglighed og kundetilfredshed i fokus. 

Fuldservice dentallaboratorium

Kundefokus, kvalitet og pris går op i en højere enhed hos Esbjerg Dentallaboratorium. Vi har siden 1949 konstant udbygget og udviklet vores erfaring og ekspertise. Hos os går det solide håndværk og den nyeste 3D teknologi hånd i hånd. 

Vi er et fuldservice dentallaboratorium med 30 medarbejdere, og naturligvis har vi erfarne specialister inden for alle discipliner.

Vi har blandt andet mere end 25 års erfaring i avanceret implantatprotetik såvel fast som aftageligt, og qua erfaringen og det konstruktive samarbejde med kunderne får vi flere og flere nye kunder indenfor denne disciplin.

Som kunde hos os kan du forvente høj håndværksmæssig kvalitet, kort leveringstid, klar kommunikation samt erfaring og leveringssikkerhed.

 

Kontakt os for mere information

For os er kunde og patienttilfredshed en mærkesag. Vi har specialister inden for alle disipliner.

Vi er et af landets ældste dentallaboratorier og har siden 1949 serviceret kunder i hele landet

Kan vi hjælpe din klinik? Kontakt os på telefon nr. 75 12 36 88 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde. Vi ser frem til at betjene dig.

© Esbjerg Dentallaboratorium Handelsbetingelser Certificering