Kvalitet og certificering

Vi tager vores kvalitet alvorligt. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, benytter os af de nyeste teknologier og følger retningslinjerne fra vores ISO 9001 certificerede kvalitetsledelsessystem.

Dygtige og dedikerede medarbejdere

Vi ved at grundige, dygtige og dedikerede medarbejdere er en uundværlig del af vores forretning. Derfor gør vi en stor indsats for løbende at uddanne og motivere vore medarbejderteams gennem både interne og eksterne kurser, sidemandsoplæring og konstant optimering af arbejdsgange. Kun derved kan vi levere høj kvalitet - hver gang!

ISO 9001 certificeret ledelsessystem

Laboratoriet har siden 2007 haft et ISO 9001 certificeret kvalitetsledelsessystem. For at sikre at vores produkter altid lever op til vores og kundernes høje standard, er det fast rutine, at medarbejderne tjekker hinandens arbejde under mellemfaserne og frem til slutproduktet. Det minimerer antallet af fejl, og sikrer patienten det bedste resultat.

For os er kunde og patienttilfredshed en mærkesag. Vi har specialister inden for alle disipliner.

Kan vi hjælpe din klinik? Kontakt os på telefon nr. 75 12 36 88 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde. Vi ser frem til at betjene dig.

© Esbjerg Dentallaboratorium Handelsbetingelser Certificering