Kundetestimonials

Hos Esbjerg Dentallaboratorium kan vi hjælpe din klinik med kvalitetsløsninger, indenfor både traditionel tandteknik samt avanceret 3D teknologi. Her er, hvad nogle af vores kunder siger:

Møn - KS.jpg

"Som tandlæge gennem 30 år med fokus på kvalitet og dansk laboratorieteknik er det dejligt med kompetent sparring. Thomas Thomsen vejleder kyndigt i fast og aftagelig protetik med fræsede komponenter som har en fantastisk pasform. Implantologisk er Esbjerg Dentallaboratorium ligeledes i førerguppen, hvor jeg fornemmer indsigt og omhu. Alt i alt en god kompetent samarbejdspartner som jeg bestemt kan anbefale til kolleger."

- Knud Stangegård, tandlæge, din TANDLÆGE Møn 

alfatantalaege-logo.2.jpg

”Esbjerg Dentallaboratorium er et meget serviceorienteret firma, som leverer kvalitetsarbejde. Det er dejligt, at det altid er muligt at få god sparring med Thomas omkring forskellige behandlingsmuligheder, på en meget afslappende måde.. Ligeledes har Esbjerg Dentallaboratorium en fantastisk måde at håndtere garantisager på og jeg kan varmt anbefale laboratoriet, idet de altid er opdateret med den nyeste ’know how’.

- Helle Toftgaard, tandlæge, ALFA tandlægeklinik

Kan vi hjælpe din klinik? Kontakt os på telefon nr. 75 12 36 88 og hør mere om hvordan vi kan samarbejde. Vi ser frem til at betjene dig.

© Esbjerg Dentallaboratorium Handelsbetingelser Certificering